Eemland noord 13.00 uur

Utrecht 09-05-2005 - Nieuwsberichten Eemland noord

Geslagen

SOEST- Op zaterdagavond werd een man geslagen door een andere man. Omstreeks 23.45 uur kreeg een man, gegevens onbekend, ruzie met een 33-jarige man uit Soest. Deze ruzie liep uit de hand en de 33-jarige man gaf de man uit Soestdijk een forse stomp in het gelaat. De man raakte hierdoor even buiten bewustzijn en werd vervoerd naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis kwam hij weer bij. De verdachte werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Autokrakers aangehouden

SOEST- Op zondagochtend werden twee mannen aangehouden na een inbraak. Omstreeks 02.15 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een auto aan de Van Hamelstraat. Agenten troffen hier twee mannen aan, in de leeftijd van 16 en 20 jaar uit Soest die voldeden aan het opgegeven signalement. De mannen werden aangehouden en ingesloten voor verhoor. In de omgeving werden 6 autos aangetroffen die waren opengebroken. De mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Parasol

SOEST- Op zondagochtend werden drie mannen aangehouden. Omstreeks 03.40 uur kreeg de politie de melding dat drie mannen in de leeftijd van 21 tot 24 jaar uit Soest met een parasol rondliepen op de Prins Hendrikslaan. Deze parasol werd afgepakt en de mannen werden ingesloten voor verhoor.