Ingezonden persbericht


Persbericht

Mediasurface boekt uitstekende resultaten

Hilversum, 9 mei 2005 - Mediasurface heeft de resultaten van een succesvol financieel eerste half jaar gepresenteerd. Mediasurface heeft sinds augustus 2004 een notering op de AIM-markt van de London Stock Exchange. Het bedrijf presteert met deze resultaten boven de verwachtingen van de markt.

De omzet voor de eerste zes maanden steeg met 29% ten opzichte van de eerste zes maanden van het voorgaande jaar. Dit is het gevolg van de groei van alle bedrijfsactiviteiten: licentie verkoop, consultancy, training en support & maintenance. De licentieverkoop steeg met maar liefst 36%.

Gedurende de afgelopen zes maanden heeft Mediasurface 25 nieuwe opdrachten binnengehaald. Belangrijke klanten die Mediasurface dit jaar binnenhaalde zijn onder andere AEGON Holding, Intercontinental Hotels Group, Citigroup's Corporate and Investment Banking Group, ESPN (onderdeel van Walt Disney) en Studio 100.

Ger Kors, directeur Mediasurface Benelux zegt: "Deze resultaten zijn een duidelijk voorbeeld van het succes van Mediasurface met ons innovatieve product Morello. De opdrachten van dit laatste half jaar, zoals AEGON, Citigroup en Intercontinental Hotels, tonen aan dat gerenommeerde bedrijven vertrouwen op onze ervaring en visie. Het zijn uitdagende tijden voor Mediasurface met uitstekende vooruitzichten."

In april kondigde Mediasurface de overname aan van Class-Act BV, leverancier van het Silverbullet content management systeem in Nederland. Silverbullet is een goedkope ASP- oplossing (Application Service Provider) voor het midden- en klein bedrijf. Door deze overname biedt Mediasurface nu een content management oplossing voor alle typen organisaties, van klein (Silverbullet) tot groot (Mediasurface Morello).

Over Mediasurface
Mediasurface (MSR) is internationaal leverancier van Enterprise Content Management software en biedt een innovatief product met zeer lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, Consumentenbond, ENECO Energie, Erasmus MC, Gasunie, GTI, Holland Casino, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie voor de Gezondheidszorg, LUMC, NATO, Plan International, SSA Global, Studio 100, Toerisme Vlaanderen, Triodos Bank, UMCG, VGZ-IZA en Wereldomroep. Mediasurface is beursgenoteerd op AIM markt van de London Stock Exchange, symbool MSR. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl

Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface B.V.

Annet Blanken

Tel. 035 6257890

GSM 06 5243 7191

annet.blanken@mediasurface.com

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501595

GSM 0628 889632

monique@potterspr.nl