Ingezonden persbericht


Volledige Inventive-productlijn ondersteunt nieuw besturingssysteem van Apple

iProfit, iProfit MKB en iPower volledig compatibel met Mac OS X 10.4

Rijswijk, 9 mei 2005 - Inventive Systems, leverancier van ERP-applicaties voor kleine en middelgrote ondernemingen, heeft bekendgemaakt dat zijn volledige productlijn van iProfit-, iProfit MKB- en iPower-oplossingen volledig compatibel is met het nieuwste besturingssysteem van de Apple Macintosh, Mac OS X Tiger.

Alle Apple-gebruikers met iProfit en iProfit MKB versie 4.5 of hoger kunnen hun systemen upgraden naar Mac OS X 10.4. Hierdoor kunnen ze direct gebruikmaken van de verbeteringen in het nieuwe Mac-besturingssysteem. Gebruikers die nog een oudere versie van iProfit of iProfit MKB gebruiken, kunnen via het serviceabonnement upgraden naar versie 4.5. Hierdoor kunnen zij ook Tiger installeren op hun systemen.

iPower is een compleet geïntegreerd ERP-systeem dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. De multimediale opzet van iPower garandeert dat alle nieuwe vormen van informatie door middel van beeld en geluid zonder problemen verwerkt kunnen worden. Hierdoor ervaren gebruikers iPower niet als een 'doorsnee' informatiesysteem. iPower is ontwikkeld vanuit de filosofie dat de gebruiker bepaalt wat hij met zijn informatie wil doen en dat er geen beperkingen zijn voor wat betreft zoekcriteria en rapportagevormen. iPower biedt tevens de mogelijkheid tot maatwerkaanpassingen voor unieke onderdelen van tal van bedrijfsprocessen.

iProfit MKB is een compleet, multi-user informatiesysteem voor kleine en middelgrote organisaties. In één systeem wordt alle informatie voor relatiebeheer, facturering, urenregistratie en boekhouding bij elkaar gebracht. iProfit MKB is ontworpen met als doel dat iedereen in een organisatie direct beschikt over de juiste informatie.

iProfit is het compleet informatiesysteem voor de kleine onderneming. Met dit single-user-systeem beschikt zo'n onderneming over alle informatie die nodig is om de organisatie te beheren, facturen te maken en een efficiënte administratie te voeren.

######

Over Inventive Systems b.v.
Inventive Systems, gevestigd in Rijswijk, levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De oplossingen van Inventive zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en kennen ruim 3.500 implementaties in Nederland. MKB-bedrijven profiteren met deze oplossingen van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatie- en agendabeheer, productiebeheer en Microsoft Office-integratie. De flexibele standaardsoftware van Inventive bestaat uit: iProfit single-user voor starters en zelfstandigen, iProfit MKB, een multi-user-omgeving voor MKB'ers, en iPower als krachtige ERP-oplossing. Inventive verkoopt zijn oplossingen via e-commerce en partners (iProfit) of direct op projectbasis. Alle applicaties functioneren zowel onder Windows als Mac OS. Bedrijven uit een groot aantal branches, waaronder de reclamewereld, horeca- en partyservices, marketingorganisaties, machinefabrieken, handelshuizen en accountants, gebruiken Inventive-producten.

Meer informatie
Inventive Systems b.v.
Abdon De Kousemaeker
Telefoon: 070 - 336 80 80
E-mail: info@inventive.nl