Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds koopt kantoorpand in Teleport te Amsterdam

Amsterdam ­ mei 2005 ­ Het Vastgoed Fundament Fonds koopt een kantoorpand met een totale vloeroppervlakte van 2.940m2 in kantorengebied Teleport (Sloterdijk). Het pand is volledig verhuurd en kent de volgende 2 huurders; Staatsbosbeheer en AM Vastgoed BV. Beide langjarige huurcontracten worden jaarlijks geïndexeerd, waardoor de beleggingen inflatiebestendig zijn.

Het pand, dat onderdeel is van een complex van drie op zichzelf staande gebouwen, is gelegen in een goed functionerende kantorenomgeving. Onder het complex is de gezamenlijke parkeergarage. De bereikbaarheid is zeer goed vanaf de Ring A10 Amsterdam en vanaf station Sloterdijk (loopafstand). Het pand wordt voor de eerste keer in gebruik genomen.

Het Vastgoed Fundament Fonds heeft dit pand aangekocht voor circa Euro 7,4 miljoen von. Gezien het aankoop rendement, zal het pand een positieve bijdrage leveren aan het resultaat van het Vastgoed Fundament Fonds.

Het Vastgoed Fundament Fonds NV is een stabiele belegging waarbij beleggers kunnen profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed. De aandelen zijn dagelijks verhandelbaar en het dividend wordt 4x per jaar uitgekeerd. Het verwachte directe rendement is 8 tot 10% op jaarbasis.

Het fonds wordt actief beheerd door Annexum, bekend aanbieder van verschillende vastgoedbeleggingen. De meest recente zijn Vastgoed MECC CV in Maastricht, Casino Vastgoed Amsterdam CV en De Planeet CV in Utrecht. Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt.



Ingezonden persbericht