Symantec introduceert patch management oplossing

Symantec

Symantec LiveState Patch Manager verkleint risicos bij kwetsbaarheden

Leiden, 9 mei 2005 -

Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), wereldwijd leider in informatiebeveiliging, introduceert een oplossing voor het beheer van patches. Symantec LiveState Patch Manager biedt middelgrote en grote ondernemingen een schaalbare oplossing voor bescherming tegen kwetsbaarheden en softwarelekken.

Symantec LiveState Patch Manager helpt IT-beheerders door het patch management-proces te automatiseren. De oplossing biedt een flexibele bescherming tegen kwetsbaarheden en softwarelekken, door bedrijfssystemen proactief te scannen en waar nodig een of meer patches te installeren. Symantec LiveState Patch Manager is een modulaire, agent-gebaseerde oplossing en kan zelfstandig of als onderdeel van een beveiligingssysteem worden geïmplementeerd.

Symantec LiveState Patch Manager reduceert het gevaar van beveiligingslekken door een scan te maken van alle systemen in het netwerk en te identificeren welke Microsoft beveiligingspatches beschikbaar zijn, welke reeds geïnstalleerd zijn en welke nog ontbreken. Benodigde patches worden vervolgens direct via beschikbare verbindingen, zoals LAN, WAN, GSM, satelliet of dial-up, opgehaald en geïnstalleerd. Daarnaast biedt Symantec LiveState Patch Manager gedetailleerde rapporten, zodat aan interne en externe audit- en rapportageëisen kan worden voldaan.

Symantec LiveState Patch Manager is verkrijgbaar als standalone versie of als onderdeel van Symantec LiveState Client Management Suite.

Klik hier voor het complete Engelstalige persbericht
---

Over Symantec
Symantec, wereldwijd leider in informatiebeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks softwareoplossingen, appliances en diensten voor de beveiliging en het beheer van hun IT-infrastructuur. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 35 landen.Symantec Benelux heeft vestigingen in Leiden (Nederland) en Wemmel (België). Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website: www.symantec.nl