Gemeente Tilburg

9-5-2005
Laatste keer kunst van Arno Mertens op kamer Vreeman Tentoonstelling vrijdagmiddag voor het laatst open voor publiek

Aanstaande vrijdag is de expositie van Arno Mertens voor het laatst te zien op de werkkamer van burgemeester Ruud Vreeman. De expositie is geopend van 15.00 tot 17.00 uur, de kunstenaar is aanwezig.

De Tilburger Arno Mertens (38) verzorgt als eerste kunstenaar de Kamerexpositie op de werkkamer van burgemeester Ruud Vreeman in het Tilburgse stadhuis. De burgemeester nam het initiatief om zijn kamer open te stellen voor het werk van veelbelovende Tilburgse kunstenaars om een extra plek in Tilburg te creëren waar zijn bezoekers en andere geïnteresseerden kennis kunnen maken met werk van Tilburgse kunstenaars.

De expositie beleefde in januari van jaar een officiële opening. Daarnaast is de expositie een aantal vrijdagmiddagen geopend voor publiek. Geïnteresseerden kunnen zich op a.s. vrijdag melden bij de receptie van Stadskantoor I, Stadhuisplein 130. Zij worden dan verwezen naar de kamer van de burgemeester.
Het is de bedoeling om drie keer per jaar een dergelijke expositie te organiseren. Begin juni is de opening van een nieuwe Kamerexpositie.

Wie nieuwsgierig is naar Arno Mertens kan alvast terecht op diens website: www.arnomertens.com.