Politie Zeeland


---

W-2558-2005 Autospiegels vernield
In de nacht van zaterdag op zondag werd van vier personenauto's op de Duinweg in Zoutelande een buitenspiegel vernield.
Er zijn geen schadebedragen bekend.


Z-2559-2005 Rijden onder invloed

In de Axelsestraat in Terneuzen kreeg een 39-jarige Haarlemse automobilist maandag om 01.55 uur een rijverbod van 4 uur omdat hij meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Op de Zoetevaart in Hulst werd maandag om 01.30 uur een 34-jarige automobiliste uit Anzegem (B) betrapt op rijden onder invloed.
De vrouw had meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren en kreeg een dagvaarding uitgereikt.


O-2560-2005 Woninginbraak

Zondag tussen 18.00 en 23.00 uur werd ingebroken in een woning in de Nieuwstraat in Goes.
Uit de woning werden enkele honderden euro's gestolen.


W-2561-2005 Woninginbraak

Zondag tussen 13.30 en 21.15 uur werd ingebroken in een woning in de Bonedijksetraat in Vlissingen.
Er werden sieraden, enkele tientallen euro's, computerapparatuur en een gsm weggenomen. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.


W-2562-2005 Middelburger geslagen

Zondag omstreeks 04.30 uur werd een 37-jarige Middelburger op de Markt in zijn woonplaats zonder reden door een onbekende man in zijn gezicht geslagen.
Hij heeft de man weggeduwd en geschopt en de onbekende werd daarna door omstanders bij de Middelburger weggehouden. De bril van de 37-jarige werd door de klap vernield en hij liep een pijnlijk oog op.


O-2563-2005 Aanrijding in Sint Maartensdijk

Op de Provincialeweg in Sint Maartensijk vond maandag om 08.30 uur een aanrijding plaats.
Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Provincialeweg, komende uit de richting van Scherpenisse. Hij kon niet tijdig stoppen voor een voor hem stilstaande, en zich op dezelfde rijstrook zich bevindende, auto van een 43-jarige man uit Etten-Leur. Bij de aanrijding werden beide voertuigen beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.