Vereniging FME-CWM

Voorlichtingsbijeenkomst Plaatbewerking

Voorlichtingsbijeenkomst Plaatbewerking

Op 10 mei 2005 wordt bij TNO Industrie en Techniek in Eindhoven de jaarlijkse Themamiddag Plaatbewerking georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst kunt u presentaties bijwonen over de jongste praktisch inzetbare innovatiemogelijkheden.

De lezingen zijn interessant voor leidinggevenden in de plaatwerkindustrie en bestrijken dit jaar het hele gebied van mens, materiaal en proces. De ontwikkelingen die TNO Industrie al dan niet in samenwerking met bedrijven heeft gerealiseerd, staan hierbij centraal. De Vereniging FME-CWM en de Stichting ITC verzorgen een bijdrage in het kader van het kennisoverdrachtproject Nieuwe Coatingtechnieken voor MKB bedrijven.

Onderwerpen

* Toepassing van harde dunne lagen op gereedschappen. Deze lezing wordt gegeven aan de hand van de publicatie in het kader van het kennisoverdrachtproject;

* Flexibele plaatwerktrajecten van a tot z;
* Thermisch verbinden met minimale warmte-inbreng;
* Magnesium, toepassing van extrusieprofielen in producten;
* Mensgerichte werkplaats, toch productief werken;
* RVS in bedrijf.

Voor aanvang van het programma is er de mogelijkheid voor deelnemers om een half uur in gesprek te gaan met een van de technische specialisten op het gebied van plaatbewerking en tooling. Ook is het mogelijk om in een van de werkplaatsen uitleg te krijgen bij de diodelaser.

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 mei bij TNO Industrie in Eindhoven. Het programma start om 13.00 uur en zal om 17.00 uur afgesloten worden met een borrel.

Kosten
De bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 50 euro per persoon, exclusief BTW.

Aanmelden
GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 2 mei 2005. U kunt zich aanmelden via het aanmeldingformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

Meer informatie
Meer over het project kennisoverdrachtproject Nieuwe Coatingtechnieken en de themamiddag leest u op www.coating-online.nl. Of neem contact op met TNO Industrie - Margriet de Nooij, 040 265 01 29, margriet.denooij@tno.nl.

Vereniging FME-CWM, ir. M.G. de Graaf, 079 - 353 13 75, mgr@fme.nl