NATIONALE GROTE CLUBACTIE
http://www.groteclubactie.nl

Start inschrijving Grote Clubactie

Grote Clubactie nieuwe stijl
Start inschrijving Jaarlijkse Grote Clubactie

Vanaf vandaag kunnen verenigingen in Nederland zich weer inschrijven voor de Jaarlijkse Grote Clubactie. Een deel van de verenigingen doet dit via het traditionele deelnemerscontract, maar ook een deel heeft dit jaar te kennen gegeven de voorkeur te geven aan digitale inschrijving en informatie. De Grote Clubactie is er in geslaagd geheel aan deze wens tegemoet te komen. Vanaf 10 mei aanstaande kunnen verenigingen zich ook digitaal inschrijven. En nog meer dan dat!

Gemak dient de club
De Grote Clubactie organiseert weliswaar al 33 jaar dé loterij voor het Nederlandse verenigingsleven maar wil daarmee niet zeggen 'oubollig' te zijn. 'ieder jaar opnieuw inventariseren wij de wensen van onze clubs en verengingen en houden wij ons bezig met allerlei ontwikkelingen om het ieder jaar voor alle verenigingen nóg beter te doen en het vooral steeds eenvoudiger te maken om mee te doen. Immers, gemak dient de mens, of liever gezegd de club.' Aldus Mike Haanappel van de Grote Clubactie.

Vanaf 10 mei aanstaande ook alles via het internet Behalve dat verenigingen ook via e-mailing en internet geïnformeerd kunnen worden en zich vanaf 10 mei aanstaande digitaal kunnen inschrijven, kunnen alle verenigingen vanaf dat moment ook hun eigen informatie oproepen en hun status bekijken op de internetsite van de Grote Clubactie. Met hun registratienummer en toegewezen inlogcode zien ze precies hoe ze geregistreerd staan, hoeveel loten er zijn besteld, wanneer er geld van hun rekening wordt afgeschreven enz. Ook kunnen zij via deze login hun eigen wijzigingen doorgeven. Bijvoorbeeld afleveradres verkooppakketten of loten, contactpersoon enz.

Voor elk soort vereniging
Wat onveranderd blijft is de intentie van de Grote Clubactie: het organiseren van een loterij voor het Nederlandse verenigingsleven. Of dit nou sportverenigingen zijn of bejaardenclubs, muziekverenigingen of jeugdsociëteiten. De Grote Clubactie is er voor iedereen. En waar het om gaat? Gewoon geld voor je club. Nog altijd gaat 80% winst naar de verenigingen. Loten worden ingekocht voor 50 eurocent per stuk en worden verkocht voor 2,50. Niet zo gek dat steeds meer verenigingen meedoen.

Maatschappelijk belang
De Grote Clubactie blijft zich inzetten voor het Nederlandse verenigingsleven. Immers, het verenigingsleven is van groot maatschappelijk belang. In het kader van gezondheid, denk hierbij aan sporten/bewegen, maar ook gezien het sociale aspect, het gezamenlijk werken aan een prestatie. Heel belangrijk in een steeds individualistischer wordende maatschappij.