Gemeente Venlo


Bewonersavond Centrumplan Tegelen


10 mei aanstaande organiseert de gemeente Venlo in samenwerking met Antares Woonservice een informatieavond in de Haandert in Tegelen. De avond is bedoeld voor bewoners van Tegelen voor wie het Centrumplan van direct of indirect belang is. Maar ook andere belanghebbenden en belangstellenden zijn van harte welkom.

De Integrale Ontwikkelingsvisie Centrumplan Tegelen (IOCT) bevindt zich momenteel in een afrondende fase. De gemeente wil met de informatieavond de bewoners van Tegelen inlichten over de huidige stand van zaken rondom de IOCT en de inmiddels verder uitgewerkte thema's aan de orde stellen. Daarnaast zal ook Antares Woonservice de aanwezigen informeren over haar eigen ontwikkelingen voor het Centrumplan Tegelen. Naast het verschaffen van informatie wordt bezoekers ook de mogelijkheid geboden mee te denken en te praten over de plannen.

De avond gaat om 18.45 uur van start met een infomarkt in de foyer van de Haandert. Tijdens de infomarkt kan men eerst rustig de plannen bekijken en vooraf vragen stellen. Om 19.30 uur begint de informatiebijeenkomst in de grote zaal in de Haandert.

Vóór de pauze wordt de huidige stand van zaken gepresenteerd.

Na de pauze krijgen de aanwezigen tot het einde van de avond om 21.45 uur, de kans om vragen te stellen of opmerkingen te maken.

De gemeente Venlo en Antares woonservice nodigen iedereen van harte uit om 10 mei vanaf 18.45 uur aanwezig te zijn in de Haandert in Tegelen.