Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

02-05-2005
Controlcommissie op 10 mei

Op dinsdag 10 mei a.s. vindt een openbare vergadering van de controlcommissie plaats in het gemeentehuis van Eersel. De vergadering begint om 19.30 uur. Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:

- Spreekrecht derden

- Vaststelling verslag commissievergadering van 15 maart 2005
- Ingekomen stukken en mededelingen

- Beslissing op bezwaarschrift (planschade Derks)
- Beslissing op bezwaarschrift tegen het voorbereidingsbesluit "Boksheidsedijk/Heibloem"

- Standpuntbepaling Voorbereidingsbesluit Hees 60
- Beschikbaarstelling krediet voor afronding bestemmingsplan herziening Buitengebied Vessem c.a.

- Riolering buitengebied

- Rondvraag

Openbare commissievergaderingen beginnen om 19.30 uur in het gemeentehuis van Eersel. De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'De Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis. Personen, die geen lid zijn van een commissie, kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen, die gebruik wensen te maken van het spreekrecht, doen daarvan mededeling aan de griffier uiterlijk de dag voorafgaand aan de vergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij Anja Busio-Spruit, telefoonnummer 0497-53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl