Ingezonden persbericht


Introductieavond voor hondenbezitters

Utrecht, 4 mei 2005

De Cursus Gehoorzame Huishond, de hondentraining van de Dierenbescherming, organiseert dinsdagavond 10 mei een introductieavond voor hondenbezitters. Aan bod komt het gedrag van onze trouwe viervoeter en er wordt ingegaan op de inhoud van de Cursus Gehoorzame Huishond. Iedereen die interesse heeft is op deze avond van harte welkom. De introductieavond is bij uitstek geschikt voor baasjes en honden die zich nog aan het oriënteren zijn op een voor hun geschikte training.

De Dierenbescherming afdeling Utrecht en omstreken organiseert het hele jaar door de cursus Gehoorzame Huishond. Doel van de cursus is dat hond en baas goed met elkaar om leren gaan. Een goed opgevoede hond kunt u overal mee naartoe nemen en bezorgt niemand overlast. Een goede samenwerking tussen hond en baas is daarom voor beiden aangenaam.

Honden met een leeftijd vanaf 7 weken zijn van harte welkom en het is mogelijk op elk gewenst moment met de cursus te beginnen. Er wordt getraind in kleine groepen, zodat er genoeg aandacht is voor alle cursisten. Zonodig is ook individuele begeleiding mogelijk. Ervaren, gediplomeerde en enthousiaste trainers begeleiden u bij de opvoeding van uw hond. Voor elke training mag uw hond lekker loslopen met de andere honden (op een verkeersveilig terrein natuurlijk). Door middel van de cursus leert u op een hondvriendelijke manier uw hond op te voeden met veel spel; leerzaam en leuk voor hond en baas!

De training wordt gegeven aan de Coltbaan in Nieuwegein, tegenover het Oosterlicht College. De kosten bedragen E50,- per jaar (inclusief lidmaatschap van de Dierenbescherming) of E30,- als u al lid bent.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen voor de introductieavond kunt u bellen met: 030-2468866 of mailen naar info@dierenbescherming-utrecht.nl.

(einde bericht)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jessie Hinten, tel. 030-2468866 of pr@dierenbescherming-utrecht.nl.

-----------------------
Afdeling Utrecht en omstreken
Bezoekadres: Boerhaavelaan 85
Postadres: Postbus 10.000
3505 AA Utrecht
tel. 030 246 88 66
fax. 030 246 78 82
Postbank 140580
KvK Utrecht 40477858
www.dierenbescherming-utrecht.nl
info@dierenbescherming-utrecht.nl

-----------------------

---- --