Stadsdeel Amsterdam-Noord

Forumdiscussie Buurt Service Noord

Op dinsdag 10 mei a.s. vindt er 's middags bij de stichting Buurt Service Noord aan de Distelweg 90 een forumdiscussie plaats. Deze stichting, die gespecialiseerd is in werkervaringsprojecten, organiseert dit forum in samenwerking met de Vereniging van Bedrijven Amsterdam-Noord (Veban).

Het thema van deze discussie is 'Werk Ervaren'. Deelnemers aan het forum zijn Rob Post, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van het Stadsdeel Amsterdam-Noord, en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven of organisaties die veel te maken hebben met werkgelegenheid of opleidingen voor jongeren. De gespreksleider is Tine Goedhart, bestuurslid van de Veban.

Bovendien heeft de middag een feestelijk tintje omdat Buurt Service Noord 7,5 jaar bestaat en op ludieke wijze haar nieuwe naam bekend zal maken. Het officiële programma begint om 15.00 met de forumdiscussie. Om 16.30 zal Bob Plantinga, wethouder van o.a. Economische Zaken en Werkgelegenheid van het Stadsdeel Amsterdam-Noord, de nieuwe naam van Buurt Service Noord onthullen.