Gemeente Oud-Beijerland

Gemeentehuis gesloten op maandag 16 mei (Pinksteren) Laatst gewijzigd: 9 mei 2005
Commissievergaderingen
(9-5) Deze week vinden er twee commissievergaderingen plaats. Op dinsdag 10 mei vergadert de commissie Ruimte en op donderdag 12 mei komen de leden van de commissie Samenleving in vergadering bijeen. Aanvang 20.00 uur. Graag nodigen wij u uit om één of beide vergaderingen bij te wonen op de publieke tribune. Klik hier voor meer informatie over de agenda's.

Herstart proefneming autovrij maken van de Oost Voorstraat (noord) (9-5) In januari vorig jaar is na het afronden van de renovatie van het winkelgebied bij wijze van proef de Oost Voorstraat noord autovrij gemaakt op vrijdagavond en zaterdag. Vanwege de tijdelijke afsluiting van de Julianastraat en Oost Voorstraat in verband met reconstructiewerkzaamheden, is in september 2004 de proefneming tijdelijk afgebroken. Omdat beide straten recent weer zijn opengesteld voor het verkeer, wordt de proef met ingang van vrijdag 13 mei 2005 weer vervolgd. Lees verder.

(3-5) In de afgelopen weken hebben mijn vrouw en ik vele malen afscheid genomen. Afscheid van instellingen, verenigingen en stichtingen op maatschappelijk, sociaal, cultureel en sportief gebied, de kerken, het bestuur en de medewerkers van Oud-Beijerland, contacten in Zuid-Holland Zuid, de provincie en de Hoeksche Waard, maar vooral ook van vele inwoners van ons dorp.