Gemeente Oirschot

Bestemmingsplannen

Vaststelling bestemmingsplan Mantelzorg

Betreft: het besluit van de gemeenteraad van Oirschot van 28 september 2004 tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan "Mantelzorg".

Het bestemmingsplan staat onder bepaalde voorwaarden mantelzorg in bestaande bijgebouwen bij woningen toe. Onder mantelzorg wordt verstaan het op vrijwillige basis en buiten organisatorisch verband bieden van zorg aan een ieder die hulpbehoevend is op het fysieke, psychische en/of sociale vlak.
De betreffende vrijstelling zal zowel op naam van de mantelzorgverlener als de mantelzorgontvanger worden gesteld.

De wijziging betreft de aanpassing van enkele begripsbepalingen en het wijzigen van artikel 59 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening in artikel 1 van de Wet op de economische delicten.

Inzage- en bedenkingentermijn: met ingang van woensdag 11 mei 2005 gedurende 4 weken

Wie kunnen bedenkingen inbrengen:


* Iedereen die tijdig over het ontwerpbestemmingsplan zienswijzen heeft ingediend bij de gemeenteraad;

* Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig bezwaar te maken tegen het ontwerpbestemmingsplan;

* Iedereen die beroep wil instellen tegen de door de gemeenteraad vastgestelde wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Bedenkingen inbrengen: uw schriftelijke bedenkingen kunt u richten aan Gedeputeerde Staten van Noord Brabant, postbus 90151, 5200 MC s-Hertogenbosch

Voorlopige voorziening: nvt