Eemland zuid 11.00 uur

Utrecht 10-05-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op maandag werd om 13.00 uur op de Bergenboulevard een verkeerscontrole gehouden. Er werden in totaal 11 bekeuringen uitgeschreven voor o.a. rijden zonder gordel en het niet dragen van de valhelm.

Op de Zonnehof werd maandagochtend van 08.15 tot 09.00 uur een bromfietscontrole gehouden. Er werden 20 bromfietsen gecontroleerd. Hier werden 11 bekeuringen uitgeschreven voor een versleten band en het hebben van een groot motorvermogen.

Te veel

AMERSFOORT Op maandagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Agenten zagen de 29-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg rijden over de Amsterdamsestraat. De man bleek te hebben gedronken en werd meegenomen naar het bureau. (waarde onbekend)

Omdat de man al twee keer eerder was aangehouden voor het rijden onder invloed werd nu zijn rijbewijs ingenomen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Sturen in elkaar
AMERSFOORT- Op maandagmiddag raakten twee personen gewond na een valpartij. Omstreeks 17.30 uur fietste een 33-jarige man naast een 13-jarige jongen door de Meridiaantunnel. Op een gegeven moment kwamen de sturen in elkaar en beiden kwamen te val. De twee fietsers uit Amersfoort werden met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.