Ingezonden persbericht


QUADIA verzorgt VVD Web TV

Hilversum/Den Haag, 10 mei 2005 Quadia, leverancier van communicatieoplossingen gebaseerd op video over internet, verzorgt VVD Web TV: een internettoepassing waarmee de VVD communiceert met leden en andere geĂŻnteresseerden middels videobeelden, spraak, tekst en online services. VVD Web TV is ontwikkeld door Quadia in samenwerking met de Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstituut van de VVD en wordt in eerste instantie gebruikt voor eLearning.

Quadia adviseert de VVD over de inzet van Web TV en levert professionele technologie waarbij kijkers op ieder willekeurig moment via 1 scherm de videopresentaties met synchroon meelopende dia s met tekst en schematische voorstellingen kunnen bekijken. Tijdens de presentatie kunnen de kijkers relevante documenten opvragen, contact opnemen met de trainer en de redactie, en een eigen beoordeling van de verschillende hoofdstukken doorgeven. Kenmerkend voor de oplossingen van Quadia is dan ook de ruime mate van inzicht die de aanbieder krijgt in het gebruik van de Web TV uitzendingen door de kijkers. Hierdoor wordt direct duidelijk wat de opbrengsten zijn van de gedane investeringen en kunnen direct verbeteringen worden doorgevoerd in toekomstige uitzendingen.

Inmiddels is de eerste cursus Liberale Waarden op VVD Web TV beschikbaar en wordt aan nieuwe cursussen gewerkt. Naast presentaties van de docent, hebben ook prominenten als Mark Rutte, Rita Verdonk, Henk Vonhoff , Hans Wiegel, Gerrit Zalm en Jan van Zanen een bijdrage geleverd. Zij geven voor de camera inzicht in hun mening en ervaring over de 5 pijlers van het liberalisme: Vrijheid, Verantwoordelijkheid, Verdraagzaamheid, Sociale Rechtvaardigheid en Gelijkwaardigheid.

Toegang tot VVD Web TV

Via www.quadia.nl en via www.vvdopleidingen.nl is de introductie van VVD Web TV door Mark Rutte (Staatssecretaris van OCW) te bekijken. Toegang tot de cursussen van VVD Web TV kan worden aangevraagd via de website www.vvdopleidingen.nl onder eLearning .

Over Quadia

Quadia is een innovatief Nederlands bedrijf en is een acroniem voor Quasi Media. Quadia is dan ook geen mediabedrijf maar gebruikt media in dit geval Web TV om de zakelijke doelstellingen van haar relaties te realiseren. Quadia biedt communicatieoplossingen gebaseerd op videocommunicatie over internet. Het bedrijf is in staat het volledige (communicatie)traject uit handen te nemen; van conceptontwikkeling, scripts, video-opname en montage, hosting en streaming tot en met de rapportage van de gemeten resultaten. Organisaties kunnen Web TV inzetten voor bijvoorbeeld eLearning of als closed loop hulpmiddel voor marketingcampagnes en relatiemanagement. De oplossing van Quadia wordt onder andere gebruikt door Cognos, Novo Nordisk, Pfizer, SURFdiensten en de VVD.

## einde bericht ##

Voor meer informatie:

Quadia, Nico Verspaget, Managing Director, telefoon 035 622 09 80 of e-mail nico.verspaget@quadia.nl of

Quadia Persdesk, Karin van Geelen (Yellow Communications), telefoon 020 497 56 15, mobiel 06 250 80 355 of e-mail karin@yellow-communications.com of

Jeff Wolters, persvoorlichter van de VVD, telefoon 070 361 30 33, mobiel 06 513 94 021 of e-mail: j.wolters@vvd.nl



Ingezonden persbericht