Rijn & Venen, 11.05 uur

Utrecht 10-05-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeersongeval met letsel

VINKEVEEN Maandagmorgen omstreeks 09.00 uur vond op de Mijdrechtsedwarsweg een botsing plaats tussen een bromfietser en een automobilist.

De 16-jarige bromfietsbestuurder uit Wilnis reed over het fietspad in de richting van Vinkeveen toen hij geschept werd door een 45-jarige automobiliste uit Vinkeveen die afsloeg naar een parkeerplaats. De jongen is met beenletsel naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden vervoerd. De politie doet nader onderzoek.

Winkeldief

MAARSSEN Maandagmiddag omstreeks 13.15 uur hield personeel van een levensmiddelenwinkel aan het Bisonspoor twee verdachten van diefstal aan. Een 17-jarig meisje en een 20-jarige man (beide uit Maarssen) hadden hun boodschappentas volgepakt en wilden zonder te betalen de winkel verlaten. De politie heeft de verdachten meegenomen naar het politiebureau en daar proces-verbaal opgemaakt.

Twee rijbewijzen ingevorderd

MAARSSEN Maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur controleerde de politie op de Zuilense ring de snelheid een enkele voertuigen. Van twee bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd, omdat zij met meer dan 50 km/uur de maximun snelheid van 100 km/uur overschreden. Een 23-jarige automobilist uit Maarssen reed 154 km/uur en een 31-jarige automobilist uit Almere reed 155 km/uur.

Inbrekers aangehouden

MIJDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 10 mei omstreeks 00.45 kreeg de politie een melding van een inbraak in een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg. Agenten troffen bij het pand sporen van braak aan en zagen dat goederen waren weggenomen. Zij stelden direct een onderzoek in en troffen in de buurt een personenauto aan met daarin twee verdachten, 29 en 30 jaar oud en uit Amsterdam. De verdachten zijn aangehouden en voor verhoor ingesloten.