Politie Zeeland


---


W-2571-2005 Rijden onder invloed

Een 24-jarige Vlissingse automobilist kreeg dinsdag om 01.05 uur in de Hendrikstraat in zijn woonplaats een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol had gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

W-2572-2005 Auto niet terug na proefrit
Op zaterdag 7 mei werd een grijze Opel Astra GTC, met kenteken 13-RF-TR, verduisterd.
Die dag werd de auto omstreeks 10.30 uur door een garagebedrijf in Goes meegegeven voor een proefrit. De auto zou maandag omstreeks 16.00 uur weer ingeleverd worden bij een garagebedrijf op de Bedrijfsweg in Vlissingen, maar werd tot op heden niet teruggebracht.


Z-2573-2005 Rijden onder invloed

Dinsdag om 00.40 uur werd op de Kinderdijk in Axel een 45-jarige automobiliste uit Harderwijk aangehouden.
De vrouw had, onder invloed van alcohol, diverse aanrijdingen veroorzaakt. Zij was eerst op de Kerkdreef tegen een garagedeur gereden, daarna tegen een vrachtwagen. Op de rotonde met de kruising Oranjestraat / Kinderdijk verloor zij de controle over haar voertuig en botste tegen een verkeersgeleider en een verkeersbord. Haar auto, de vrachtwagen, de verkeersmaterialen en de garagedeur raakten beschadigd. Van de vrouw, waarvan het juiste alcoholpercentage niet kon worden vastgesteld, werd het rijbewijs in beslag genomen.


O-2574-2005 Aanrijding in Burgh Haamstede

Op de kruising Recreatieverdeelweg / rotonde bij Burgh Haamstede vond dinsdag om 08.55 uur een aanrijding plaats.
Een 57-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Recreatieverdeelweg, komende uit de richting van Renesse. Zij verleende op de kruising met de rotonde geen voorrang aan een voor haar van links komende 84-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


Z-2575-2005 Diefstal auto

In de De Deckerestraat in Westdorpe werd in de nacht van maandag op dinsdag een personenauto gestolen.
Het betreft een Grijze Mercedes-Benz E 200 CDI, met kenteken 22-LR-SH; de waarde is onbekend.


O-2576-2005 Inbraak in sportkantines

In de nacht van maandag op dinsdag werd inegrboken in twee sportkantines in de Schoolstraat in Oud Vossemeer.
Uit de gebouwen werden enkele tientallen euro's gestolen. Uit een van de kantines werden eveneens rookwaar en een stereocombinatie ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.