VITALICE


PERSBERICHT 10 mei 2005

Vitalice: Volwassen waterijs met een kick

Vitalice introduceert deze zomer een nieuwe ijscategorie: volwassen waterijs. Het ijsje biedt extra energie, vitamines en veel fruit. Vitalice geeft volwassenen een eigen ijsje met een eigen kick en bevat bovendien geen vet. Wie een lichte verkoeling zoekt, vindt Vitalice.

Een nieuwe, volwassen kijk op waterijs was nodig volgens Han-Jorrit van Bremen, oprichter van Vitalice. 'Ik ben een liefhebber van ijs. Ik maak het ook vaak zelf. De populariteit van vitamine- en energierijke drankjes steeg de afgelopen jaren enorm. Er werden allerlei producten in dit genre op de markt gezet behalve ijs. Ik ben zelf aan het mixen geslagen en Vitalice is daar het resultaat van. Het is te omschrijven als een eigenwijs waterijsje met een pittig karakter.'

Vitalice komt met twee soorten ijs op de markt. Er is de Vitalice Energy Kick in de smaak Red Orange en er is de Vitalice Vitamin Kick in de smaak Multi Fruit. Dankzij actieve ingrediënten als Guarana, Ginseng en Taurine en de toevoeging van een vitamine B-complex geeft de Energy Kick je extra energie. De Vitamin Kick bevat van tien essentiële vitamines 25 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Van vitamine C bevat de Vitalice Vitamin Kick zelfs 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

De nieuwe, luchtige bijtsensatie voorkomt lekken en maakt snel eten mogelijk. Niet alleen lekker op het strand, maar zeker ook tijdens een heet avondje stappen. 'Waterijs is een heerlijke manier van verkoeling. Vanaf deze zomer betekent de combinatie ijs en volwassenen niet meer alleen vol roomijs met veel vet en calorieën. Ik heb Vitalice speciaal voor de actieve, jongvolwassen consument op de markt gezet die van plezier en lekker houdt en het bovendien fijn vindt als een product ook iets goeds voor je doet,' aldus Van Bremen.

Vitalice vind je deze zomer op het strand, in trendy clubs en bars, bij tankstations, sportclubs en in de supermarkt. De adviesprijs van de Vitalice Energy Kick en Vitamin Kick is Euro 1,25. Kijk voor meer informatie op www.vitalice.com.


---