Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


10 mei 2005


Gorssel - In auto ingebroken


Op de parkeerplaats bij het kerkhof aan de Gorsselse Enkweg werd maandag in een auto ingebroken. Dit is gebeurd tussen 15.00 en 15.30 uur. Er werd een portier geforceerd. Weggenomen werd een zwarte handtas met daarin onder andere een portemonnee. De politie adviseert altijd om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten wanneer men gaat wandelen, winkelen of zoals in dit geval een bezoek aan de begraafplaats brtengt.


Eerbeek - 91 bestuurders te hard


Agenten hebben maandagavond bij controle op de Loenenseweg 91 bestuurders betrapt op te hard rijden. Van 360 bestuurders werd de snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 km. Er is hier 50 km toegestaan.


Zutphen - doorrijden na aanrijding


De politie onderzoekt een aanrijding waarbij gisterennacht op de Lintelostraat twee auto's beschadigd raakten en de veroorzaker doorreed. Bewoners waren rond 01.40 uur wakker geschrokken door een klap en toen men op straat ging kijken bleken er twee auto's aan de linkerkant beschadigd te zijn. De veroorzaker had een onderdeel van z'n auto verloren en aan de hand hiervan konden agenten het merk bepalen en werd korte daarna de beschadigde auto in een andere wijk aangetroffen. Aan de hand van het kenteken werd de eigenaar bezocht, maar er bleek niemand thuis te zijn. De politie zet het onderzoek voort.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --