Politie Amsterdam-Amstelland

Kind overlijdt na tragisch ongeval in woning

10-5-2005. Dinsdagochtend omstreeks tien uur raakte een 3-jarig jongetje ernstig gewond in een woning aan de Traviatastraat. Het slachtoffertje kwam tijdens het spelen onder een wandmeubel terecht.

De GG&GD, het traumateam en de politie verleenden eerste hulp. Het kindje werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis waar het aan zijn verwondingen overleed.

---

Buschauffeur ernstig mishandeld: een arrestatie 10-5-2005. Maandagavond werd een chauffeur van bus 192 ernstig mishandeld door drie jongens.
Rond elf uur stapten ze op Sloterdijk in de bus richting Schiphol. Ze gingen achterin zitten. Bij de halte Troelstralaan/Savornin Lohmanstraat liep een van de jongens naar voren en sloeg de chauffeur in het gezicht. Ze renden daarna weg in de richting van het Lambertus Zijlplein. De buschauffeur werd naar het ziekenhuis gebracht met oogletsel. Aan de hand van camerabeelden kon een van de jongens worden gearresteerd.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident, Met name passagiers die tijdens de mishandeling in de bus zaten worden verzocht zich te melden bij bureau Lodewijk van Deijsselstraat, via 0900-8844.