Ingezonden persbericht


RSA Security benoemt Martin Tolboom tot Presales Consultant Benelux

Maarssen, 10 mei 2005 - RSA Security heeft Martin Tolboom (33) benoemd tot Presales Consultant Benelux. In deze functie is Tolboom verantwoordelijk voor de ondersteuning van resellers, distributeurs en systems integrators bij de positionering van de identity managementoplossingen van RSA Security. Hij zal zich daarbij vooral richten op de authenticatie- en single-sign-on-producten. Martin gaat - samen met partners van RSA Security - eindgebruikers adviseren, demonstraties en trainingen verzorgen en als spreker optreden op seminars en congressen.

Tolboom heeft bijna tien jaar ervaring met informatiebeveiliging. Hij startte zijn carrière in deze sector als programmeur bij de Generale Bank, waar hij verantwoordelijk was voor een belangrijk beveiligingsproject. Daarna werkte hij als security-specialist bij Kender Thijssen, computerverhuurder en leverancier van ICT-oplossingen. Voordat hij bij RSA Security in dienst kwam, vervulde Tolboom een presales-functie bij informatiebeveiliger Ubizen.

"Het aandachtspunt van beveiliging verschuift steeds meer richting controle op het interne netwerk en het gebruik van company resources. Two factor-authentication en single-sign-on zijn hierbij belangrijke componenten van de totaaloplossing", aldus Tolboom. "RSA Security is op dit gebied de marktleider. Ik ben dan ook verheugd een bijdrage te mogen leveren aan het vergroten van het succes van RSA Security in de Benelux-markt."

RSA Security
RSA Security Inc. helpt organisaties bij het beveiligen van informatie en het beheren van digitale identiteiten van mensen en applicaties die die informatie benaderen en uitwisselen. De oplossingen van RSA Security - inclusief identity & access management, veilige mobiele & remote toegang, veilige bedrijfstoegang, veilige transacties en het beveiligen van consumentenidentiteiten - zijn alle ontworpen om te voorzien in de meest naadloze e-security-ervaring in de markt. Onze sterke reputatie is gefundeerd op inventiviteit, leiderschap, bewezen technologieën en wereldwijd meer dan 17.000 klanten. Samen met meer dan 1.000 technologie- en integratiepartners helpt RSA Security de kracht en de beloften van internet te realiseren.

Ingezonden persbericht