Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 10 mei 2005

Auto inbraak
BERGEN OP ZOOM: Op maandagavond is aan de Boulevard op de Bergse Plaat ingebroken in een auto, terwijl de eigenaar en zijn vriend aan het surfen waren. De dader heeft het linkerportier geforceerd en een portemonnee, een rijbewijs en een mobiele telefoon meegenomen.

Zakkenrollerij
PUTTE: Dinsdagochtend is een 80-jarige inwoonster van Kappellen (België) bestolen van haar portemonnee. Ze was boodschappen aan het doen in een winkel aan de Antwerpsestraat en kwam bij de kassa tot de ontdekking dat haar portemonnee uit haar tas verdwenen was.

Inbraak in winkel
OUD-GASTEL: Maandagnacht is in een winkel aan de Korte Dreef ingebroken. De daders hebben het slot van de voordeur geforceerd en de hele winkel doorzocht. Een aantal goederen is uit de schappen meegenomen. De technische recherche stelt een nader onderzoek in.

Politie controleert snelheid
ROOSENDAAL: Maandagochtend heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester Freijterslaan. Van de 920 passanten reden 163 personen te hard. De maximaal toegestane snelheid bedraagt 50 km/u, de hoogst gemeten snelheid was 91 km/u.

Politie onderzoekt poging tot inbraak in supermarkt
ROOSENDAAL: Zondagnacht is er geprobeerd in te breken in een supermarkt aan de Laan van Henegouwen. De daders hebben geprobeerd binnen te komen via het dak, maar zijn waarschijnlijk gevlucht door het afgaande alarm. Er is een buurtonderzoek gedaan en in het pand zijn sporen aangetroffen die nader onderzocht worden de technische recherche.

Zakkenrollerij
ROOSENDAAL: Maandagochtend omstreeks 12.00 uur is een 46-jarige vrouw uit Turnhout op de Markt bestolen van haar portemonnee. De vrouw was aan het winkelen en bemerkte tijdens het betalen dat haar portemonnee uit haar tas gestolen was.

Inbraak in café
STAMPERSGAT: Op maandagnacht omstreeks 04.00 uur is er ingebroken in een café aan de het J.F. Vlekkeplein. De daders zijn binnengekomen door een ruit van de voordeur in te gooien. Ze hebben een geldkast weggenomen.

Poging tot inbraak in bedrijf
WOUW: Maandagnacht is er geprobeerd in te breken in een bedrijf aan de Molensingel. De daders wilden de zaak binnenkomen door een ruit te vernielen, maar omdat het gelaagd glas is, is dit niet gelukt.

Auteur: Inge Hommel