Ingezonden persbericht

NetXposure benoemt theImagingBackbone tot exclusief Benelux distributeur

Digital Asset Management oplossing complementeert product portfolio van The Imaging Backbone

Amsterdam, 9 mei 2005. NetXposure, toonaangevend leverancier van Digital Asset Management oplossingen voor marketing- en brand managers, pre-press, reclamebureaus en uitgevers heeft theImagingBackbone benoemd tot exclusief distributeur in de Benelux. De portal oplossingen van NetXposure maken beheer, opslag en distributie van digitale bestanden in één omgeving mogelijk. Bestanden worden opgeslagen en geïndexeerd in een catalogus met behulp van metadata. Via een webbrowser krijgen interne en externe gebruikers toegang tot de portal. De oplossingen van NetXposure zijn vrij in te richten waardoor optimale afstemming met bestaande workflows mogelijk is.

De entry-level oplossing NetXposure Image Portal Lite is een web-based repository voor de opslag, beheer en distributie van digitale beelden. Deze entry-level oplossing biedt de mogelijkheid om extra functionaliteiten aan te schaffen op het moment dat dit noodzakelijk is. NetXposure Image Portal X is specifiek ontworpen voor bedrijven die met Apple OSX werken en beschikt over specifieke functionaliteiten om de workflows van Mac-geörienteerde bedrijven te automatiseren. De NetXposure Image Portal Standard Edition is uitgebreider en beschikt onder andere over een geïntegreerde Adobe Graphics Server. Naast opslag, beheer en distributie wordt hiermee ook dynamic imaging mogelijk.

Marketing en communicatie maakt gebruik van grote hoeveelheden beeldmateriaal die op efficiënte wijze moeten worden beheerd en gedistribueerd. Digital asset management systemen bieden hiervoor een goede oplossing , aldus Mike Brands, oprichter van theImagingBackbone. theImagingBackbone heeft bewust gekozen voor de DAM-oplossingen van NetXposure. De oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden, beschikbaar voor zowel Apple- als Windows omgevingen, geïntegreerd met de Adobe Graphics Server en eenvoudig te implementeren binnen bestaande workflows.

De oplossingen van NetXposure worden voornamelijk gebruikt door marketing- en brand managers, pre-press bedrijven, reclamebureaus en uitgevers. Voor alle edities zijn demo s beschikbaar. Daarnaast kunnen de oplossingen gratis worden geëvalueerd . Kijk op www.theimagingbackbone.com .

Over theImagingBackbone

theImagingBackbone is onafhankelijk leverancier van totaaloplossingen op het gebied van digital asset management (DAM), workflow optimalisatie en dynamic imaging voor brand- en marketingmanagement, eCommerce, reclamebureau s en uitgevers. Ter optimalisatie van processen rondom beeldbewerking wordt een op de wensen en behoeften van content creators, content users en content owners afgestemde collect-and-manage omgeving voor print, web en mobiele technologieën ingericht. Voor deze oplossingen wordt gebruik gemaakt van toonaangevende, op open standaarden gebaseerde diensten. De gebruiker kan efficiënter en voordeliger zijn materialen beheren, hergebruiken en voor productie prepareren.

Voor prijzen en overige informatie:

theImagingBackbone

Contactpersoon: Hans Timmerman

Mobiel: 06- 12160072

eMail: htimmerman@theimagingbackbone.com of press@theimagingbackbone.com



Ingezonden persbericht