Océ Océ op de Grafivak

10-13 mei 2005, RAI Amsterdam

's-Hertogenbosch, 5 april 2005 - Van 10 tot en met 13 mei toont Océ tijdens de Grafivak (stand 01.202) in de RAI - onder het thema "Whatever the input, we take care of the output" - een groot aantal productieve oplossingen voor de grafimedia markt. Tevens zullen er op de beurs twee nieuwe producten voor de Nederlandse markt geïntroduceerd worden. Allereerst betreft het de lancering van een hoogvolume zwart-wit productiesysteem en tevens zal een belangrijke uitbreiding op het Colour Production System-gamma worden geïntroduceerd.

Ook software speelt een belangrijke rol in de grafische workflow. Océ heeft hierin een interessant productassortiment. Zo is de bekroonde PRISMA software van Océ al 10 jaar toonaangevend in de industrie. Aan de hand van enkele grafische eindproducten zal worden bewezen dat de kwaliteit van Océ, zowel in apparatuur als in organisatie, uniek en niet te overtreffen is.

Om bezoekers ter plekke van het nodige beursnieuws te voorzien, laat Océ op de beurs een live Krant on Demand-toepassing zien in samenwerking met Graficus.

De getoonde systemen zijn onder te verdelen in een aantal gebieden:

Losblad zwart-wit

* Océ VarioPrint 2110+ complete finishing oplossing
* Océ VarioPrint 2100 + complete finishing oplossing
* Beursintroductie!

Losblad kleur

* Océ CPS800

* Océ CPS900 + complete finishing oplossing
* Océ CS520

* Beursintroductie!

Software

* Océ PRISMA oplossingen voor de grafische industrie

Meer informatie op http://grafivak.oce.nl