Ingezonden persbericht


Active Voice benoemt Bas Huisman tot Sales Manager Benelux

Almere, 10 mei 2005 - Active Voice, wereldwijd leverancier van spraakoplossingen, unified messaging-, computertelefonie- en voice- en fax-messaging-systemen, heeft Bas Huisman tot Sales Manager Benelux benoemd. Samen met het Benelux-team gaat hij zich richten op de omzetontwikkeling in deze regio.

Bas Huisman was in zijn vorige functie als directeur bij de Gijtenbeek Groep eindverantwoordelijk voor Gijtenbeek B.V. en Sportsdesign B.V. Daarvoor vervulde hij diverse salesfuncties bij Leica Microsystems, waar hij zich op zowel de Nederlandse als de internationale markt richtte. Hij volgde een opleiding aan de InterCollege Business School.

Door de positieve groei van Active Voice in Europa in het afgelopen jaar wil de organisatie de Benelux - één van haar belangrijkste markten - versterken met een additioneel commercieel persoon. Mede door deze groei was het mogelijk om te investeren in de versterking van het team. Tevens is het belangrijk om de snelgroeiende organisatie optimaal te structureren.

Over Active Voice
Active Voice BV is een Europese leverancier van spraakoplossingen, voice-messaging-systemen, pc-gebaseerde unified messaging-systemen en geïntegreerde computertelefonieoplossingen (CTI). Active Voice helpt zijn klanten te communiceren op de meest eenvoudige en zo efficiënt mogelijke manier. Producten van Active Voice zijn onder andere Repartee, Kinesis, BoXiT, Seven, XMediusFAX en LightningFAX. De producten van Active Voice worden verkocht en ondersteund door een wereldwijd distributienetwerk van onafhankelijke telecommunicatieproducenten, value-added resellers, strategische partners en computer-resellers. Active Voice heeft kantoren in de Verenigde Staten (hoofdkantoor), Nederland, Groot-Brittannië en Australië. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.activevoice.nl.