Ingezonden persbericht

Maatschappelijk verantwoord water drinken,

de NEAU waterleidingcooler

AMERSFOORT, 20050510 -- Het drinken van water is een trend. In ons land stijgt de consumptie van bron- en mineraalwater enorm. En dus ook de vraag naar watercoolers met flessen. Opmerkelijk, immers met de kwaliteit van het Nederlands drinkwater is niets mis. Deze gezamenlijke visie resulteerde in de samenwerking tussen NEAU en WaterCare Nederland onder de noemer; "Maatschappelijk verantwoord water drinken". Eigenlijk de watervariant op de Max Havelaar koffie.


Goed drinkwater in Nederland
We vinden het vanzelfsprekend dat in Nederland zeer goed drinkwater uit de kraan komt, dat het altijd voor handen is en dat we het in zo'n grote hoeveelheid hebben, maar het is juist heel bijzonder!
Het gekke is dat wij ons daar niet van bewust zijn en dat juist in ons land de consumptie het meest stijgt. Vreemd natuurlijk en daarom bedacht Vandejong het alternatieve watermerk NEAU, gemaakt van 100% kraanwater.

Hoe werkt NEAU?
Je koopt een leeg NEAU flesje, die je vervolgens zelf moet vullen onder de kraan. Net zo gezond
en verfrissend voor ons, maar beter voor anderen. De NEAU flesjes worden namelijk tegen bronwaterprijs verkocht, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden en rampgebieden. Met NEAU wordt het bewustzijn van Nederlanders met betrekking tot de internationale drinkwaterproblematiek vergroot, door de kwaliteit van Nederlands drinkwater te benadrukken.

WaterCare Nederland
WaterCare Nederland is de toonaangevende aanbieder van waterleidingcoolers. Zoals de naam al zegt worden deze watercoolers aangesloten op de waterleiding.
Gebruikmakend van het kwalitatief hoogwaardig Nederlands leidingwater is dit een betaalbaar alternatief in plaats van een flessencooler.


De NEAU waterleidingcooler
De mening dat het Nederlands drinkwater prima is en het feit dat verpakte waters erg duur zijn, dus ook flessencoolers, resulteerde in een samenwerking tussen NEAU en WaterCare Nederland.
Vanaf nu zijn er de NEAU waterleidingcoolers verkrijgbaar.
De NEAU waterleidingcooler wordt voorzien van een herkenbaar, duidelijk Neau logo.
Hiermee laat u als bedrijf zien dat u zich kunt vinden in de doelstellingen van NEAU en u
ondersteunt tevens het goede doel. Een NEAU pakket bestaat uit NEAU etiketten, flesjes en
een abonnement op de elektronische nieuwsbrief.
NEAU financiert hiermee bewustwordingscampagnes in Nederland en drinkwaterprojecten in ontwikkelingsgebieden. Rechtstreekse hulp dus. Zo wordt drinken op het werk, daar drinken.
Dat is de NEAU waterleidingcooler.




Ingezonden persbericht