Ingezonden persbericht

Collis voegt security testen toe aan portfolio

LEIDEN, 20050510 -- Collis heeft haar portfolio op het gebied van Quality Assurance & Testen uitgebreid met security testen. Deze uitbreiding sluit nauw aan bij de sterk toenemende vraag naar security testen op het gebied van ICT.


Collis is al op het gebied van Quality Assurance & Testen sterk gespecialiseerd in de vorm van consultancy, resourcing van projecten, maatwerkprojecten en training. Vanaf nu verzorgt Collis ook security reviews op alle product gerelateerde documenten, zoals requirement documenten, specificaties, ontwerpen, broncodes en objecten.
De expertise betreft disciplines als cryptografie, reverse engineering, gestructureerde review van broncodes en custom-made tooling. Testers van Collis kunnen dynamische security testen verzorgen op softwareproducten, variërend van kleine componenten tot grote geïntegreerde ICT-systemen als e-Commerce sites. De Collis security testmethodiek is gebaseerd op vooraanstaande technieken als TMap® en ISEB die een gestructureerde benadering en een hoge efficiency van het testproces garanderen.

Collis zorgt bij het testproces in een sterk gestructureerde vorm voor de strategie, management, inrichting en uitvoering. Daarnaast beschikt Collis o.a. over veel knowhow op het gebied van testautomatisering en load stress en performance testen.

Profiel Collis
Collis is opgericht in 1997 en geldt met ruim 40 medewerkers als een sterk groeiende en succesvolle organisatie binnen de nationale en internationale ICT-branche. De organisatie heeft twee business units: Quality Assurance & Testen richt zich op het testen van hoogwaardige ICT-systemen, e-Business levert wereldwijd software producten en consult op het gebied van elektronische transactiesystemen.




Ingezonden persbericht