Politie Zeeland


---


O-2577-2005 Aanrijding in Nieuwerkerk

Op de kruising Middenweg / Reigersweg in Nieuwerkerk vond dinsdag om 09.55 uur een aanrijding plaats.
Een 40-jarige, uit de gemeente Schouwen-Duiveland afkomstige, bestuurder van een landbouwvoertuig reed vanaf de Middenweg de Reigersweg in, toen uit een flauwe bocht een 24-jarige automobilist uit Spijkenisse kwam rijden. Hij had het landbouwvoertuig te laat in de gaten en kon niet op tijd stoppen. Er volgde een aanrijding waarbij de personenauto geheel werd vernield en het landbouwvoertuig schade opliep.


Z-2578-2005 Man beroofd van portemonnee

Een 48-jarige man uit Breskens is maandagavond rond 21.15 uur in zijn woonplaats beroofd van zijn portemonnee door twee mannen.
De man werd tijdens een wandeling op de Ringlaan aangesproken door twee mannen met een getinte huidskleur die naast hem kwamen lopen. Vervolgens kreeg hij een vuistslag op zijn hoofd waarna een aantal goederen van hem werden weggenomen waaronder zijn portemonnee. Hierbij werd hij ook door een van de mannen met iets scherps in zijn buik gestoken. Het slachtoffer zag kans weg te rennen naar zijn woning. De 48-jarige man is later in het ziekenhuis behandeld aan zijn buikwond.


O-2579-2005 Inbraak in kantine
In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in de kantine van een sportvereniging in Tholen.
Nadat de toegang was geforceerd werd een geldbedrag van een tiental euro's weggenomen. Ook werden enkele flesjes frisdrank door de dader(s) genuttigd. Het schadebedrag is niet bekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland