Saxion Hogescholen
BR>

do 28 april 2005

Saxion daagt (toekomstige) economie studenten uit op 11 mei 2005!

Leerlingen van havo, vwo en mbo en huidige studenten van de opleidingen Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE), Commerciële Economie (CE) en International Business & Management Studies (IBMS) in Deventer 'managen' in teamverband hun eigen bedrijf tijdens het Saxion Management & Sports event 2005.

De genoemde opleidingen in Deventer organiseren voor leerlingen vanaf 16 jaar in de (pré-)examenklassen van havo, vwo en mbo en huidige studenten op 11 mei aanstaande een management & sports event. Dit evenement is een sportieve en leuke dag voor huidige studenten. Tevens is het een kennismaking voor toekomstige studenten met de inhoud van de studie, de docenten, de locatie en de studenten. Het dagprogramma is opgedeeld in een managementgame en een sportsgame en wordt 's avonds afgesloten met een megaparty in Brink 21.

De management- en sportsgame wordt gespeeld in teamverband. Elk team vormt een bedrijf dat moet concurreren tegen de rest door zoveel mogelijk Jumbo skelters te verkopen.

De deelnemers moeten beslissingen nemen over de te voeren prijzen, reclame, inkoop, verkoop, voorraadbeheer en investeringen. Bij de sportgames nemen de teams het tegen elkaar op in onderdelen zoals de buikschuifbaan, de wereldbal, pedalo's, luchtkussen glijbaan, stormbaan en de reuzenstep-race.

Elk lid van het winnende team wint een compacte digitale camera.

Party time!
Het Saxion Management & Sports Event wordt afgesloten met een feest in het studentenpand aan de Brink in Deventer. Van 19.00 tot middernacht is daar een total dance party.

De organisatie van dit evenement ligt bij studenten en docenten van de genoemde opleidingen in Deventer. Heb je vragen neem dan contact op met Anja van Ee, j.h.vanee@saxion.nl of Janet Hietbrink j.m.hietbrink@saxion.nl, tel 0570-663173.


-------------------------------------------- EINDE PERSBERICHT-----------------------------------------