Gemeente Boxmeer


17 mei discussiebijeenkomst Milieumonitoring

Aanleiding voor deze bijeenkomst is een presentatie die is gehouden in de raadsadviescommissie ruimtelijke zaken in januari van dit jaar. Besloten is hier een aparte thema-avond aan te wijden om ook instellingen, andere betrokkenen of geĂŻnteresseerden gelegenheid te bieden hieraan deel te nemen.

De avond zal worden voorgezeten door de heer F. Verstraelen, lid van het Presidium van de gemeenteraad en zal worden ingeleid door de heer G. Verstegen van de Brabantse Milieufederatie. Daarna zal worden gediscussieerd over de vraag hoe de gemeenteraad en de raadscommissie de uitvoering van het vastgestelde gemeentelijk milieubeleid kan monitoren en welke uitgangspunten daarbij moeten worden gehanteerd.

Aanmelden
De bijeenkomst zal worden gehouden op een nog nader aan te geven locatie. Belangstellenden die willen deelnemen aan deze bijeenkomst dienen zich hiervoor vooraf aan te melden bij de griffie (via mail k.groenewoud@boxmeer.nl of telefonisch (0485) 585859. Aanmelding kan tot en met dinsdag 10 mei 2005. Deelnemers krijgen persoonlijk nog nader bericht.