Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

9/5/2005 - Inspraak concept kadernota accommodatiebeleid

Op verzoek van de gemeenteraad is de afgelopen maanden een concept kadernota accommodatiebeleid opgesteld. In deze nota is een beleidskader opgenomen voor het toekomstig gemeentelijk beleid voor accommodaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Alle concrete besluiten over accommodaties zullen op basis van dit kader genomen worden c.q. hieraan getoetst worden.

Alvorens deze nota aan de gemeenteraad aan te bieden willen wij graag alle betrokken organisaties informeren over de voorliggende concept nota en in de gelegenheid stellen om hun mening hierover kenbaar te maken.

In dit kader worden drie informatieavonden georganiseerd voor de plaatselijke verenigingen en organisaties op:


* 17 mei 19.00 uur in het gemeenschapshuis Op d'r Plats in Klimmen: informatieavond voor ouderen- en zorgorganisaties en kerkbesturen.


* 18 mei 19.00 uur in Cultureel Centrum de Borenburg: informatieavond voor jeugdorganisaties, en organisaties op het gebied van kinderopvang en cultuur.

24 mei 19.00 uur in Café Kunderkruis: informatieavond voor sportverenigingen en --organisaties.

Alle organisaties hebben inmiddels een uitnodiging voor de betreffende informatieavond ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u een informatieavond bezoeken: stuur dan een bericht aan welzijn@voerendaal.nl

Naast de algemene informatieavonden vindt met diverse organisaties en verenigingen apart bilateraal overleg plaats. De uitnodigingen hiervoor zijn ook reeds verstuurd.

De concept kadernota accommodatiebeleid kunt u hier downloaden. (3 MB)