Ingezonden persbericht


Nationaal ICT Event in in Media Plaza Utrecht

Persuitnodiging

Op dinsdag 17 mei vindt in Media Plaza in Utrecht het Nationaal ICT Event plaats. Dit evenement heeft als doel het gebruik van ICT-toepassingen te stimuleren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat rond ICT en e-business in Nederland. Het thema is 'ICT aan het werk', met als rode draad de openbare juryrondes voor de Broos van Erp Prijs, de R&D Innovatie Award en de Nationale ICT Awards.

Gedurende de dag wordt ingegaan op drie onderwerpen te weten: Technologische trends, Business Cases en Consumer trends. In zijn openingskeynote zal Roel Pieper ingaan op het thema Technologie. Daarna zal Job Mensink van Philips in zijn keynote ingaan op Consumer Trends en zal Frank Crebas van Marktplaats met zijn keynote ingaan op de Business aspecten. Deze onderwerpen worden tevens tijdens de breakout-sessies uitgediept. De dag wordt afgesloten met een overzicht van cijfers en trends door een marktonderzoekbureau.

Tijdens de doorlopende openbare juryzittingen worden de genomineerden aan de tand gevoeld door bezoekers en juryleden over hun innoverende ICT-projecten, ondernemerschap en deskundigheid. Op basis van deze presentaties kiest de jury de winnaars voor de Broos van Erp Prijs, de R&D Innovatie Award en de ICT Awards in de categorieën Grootbedrijf, MKB en Overheid / non-profit. De bezoekers kunnen zelf stemmen voor de verkiezing van de ICT Publieksprijs. Tevens wordt de ICT-personality van het jaar gekozen.

Graag nodigt de organisatie van het Nationaal ICT Event - het Ministerie van Economische Zaken, ICT~Office, Media Plaza, VNU Business Publications en VNU Exhibitions - u uit bij het dagprogramma aanwezig te zijn. Dit dagprogramma duurt van 9.30 tot 16.30. Gedetailleerde informatie over dit programma vindt u op de website www.nationaalictevent.nl.

Voor meer informatie of wanneer u zich wilt aanmelden om bij het dagprogramma aanwezig te zijn, kunt u contact opnemen met Carroll Florentinus, telefoon 020-4961500 of 06-53225853, e-mail carrollf@irenemgnt.nl.