Gemeente Ermelo


DOE MEE MET HET SPORTTOERNOOI OP DE NIEUWE SPEELVELDEN

Afbeelding bij bericht

In de wijken Zuid en West zijn nieuwe speelvoorzieningen gerealiseerd voor jongeren van 12 jaar en ouder. Wij nodigen je van harte uit om mee te doen aan het openingstoernooi, dat binnenkort wordt georganiseerd.

Speelveld Smutslaan
Als eerste is dat het speelterrein aan de Smutslaan, op dinsdagavond 17 mei om 19.00 uur. Dit is een speelvoorziening met mogelijkheden om te voetballen, volleyballen en tafeltennissen. Vlakbij, op het parkeerterrein van DVS´33, waren al een basketbalveld en een skeelerbaan gerealiseerd. Iedereen is welkom om 19.00 uur. Burgemeester W.P. Omta zal de eerste aftrap verrichten. Afhankelijk van de opkomst zullen we voor de verschillende sporten een toernooitje organiseren. Voor de winnaars is een leuke prijs beschikbaar.

Speelveld Groenling
Het tweede terrein is het veld aan de Groenling. Dit ligt net achter de Balverszaal in Ermelo West. De opening hiervan is op woensdag 25 mei om 17.00 uur door een lid van het wijkplatform West. Hier zijn voorzieningen aangelegd voor basketbal, voetbal en skateboarden. Heb je zin om mee te doen: wees om 17.00 uur aanwezig. Er wordt een voetbal- en/of basketbal toernooi spelen! Ook hier een verrassing voor de winnaars!

Al met al levert het breedtesportproject van de gemeente Ermelo twee prachtige gelegenheden op voor de jeugd. Niet alleen de jeugd, juist ook de wat oudere buurtbewoners worden aangemoedigd hier gebruik van te maken!

Neem voor meer informatie contact op de consulent breedtesport de heer J. Toes, telefoon 567437, of mail naar j.toes@ermelo.nl. Meer lezen Wat is breedtesport?