Gemeente Albrandswaard


Binnenbad Albrandswaard weer open !

Maximale inzet van alle betrokken partijen heeft het mogelijk gemaakt het zwembad Albrandswaard vanaf dinsdag 17 mei weer te openen voor het publiek. Een rooster met openingstijden van het zwembad hangt op de toegangsdeur. Het rooster is ook te downloaden op www.recreatiegebied-ijsselmonde.nl .

Het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde, G.Z-H, Sport en Recreatie Rotterdam, gemeente Albrandswaard en het personeel van het zwembad spannen zich in om het zwembad Albrandswaard vanaf aanstaande dinsdag tot in ieder geval 31 december weer open te stellen voor het publiek. Met uitzondering van de zaterdagen is het zwembad iedere dag open voor de verschillende gebruikersgroepen. Het rooster met openingstijden hangt op de deur van het zwembad zelf en is te downloaden op www.recreatiegebied-ijsselmonde.nl . De mogelijkheid bestaat dat het rooster in de zomer wordt aangepast met vrij zwemmen in plaats van schoolzwemmen.

Toegang tot het zwembad is alleen mogelijk door contant te betalen, pinnen en chippen kan niet meer. De oude, bij Sportfondsen gekochte zwemkaarten, zijn niet meer geldig en worden niet geaccepteerd als betaalmiddel.