AutoRai

Print

Voordelige inspectie tijdens Nissan Zomer Meerwaarde Weken

(17-5-2005)
Een mens moet aan zoveel dingen denken voordat de grote vakantie begint. Paspoorten mee? Check! Aftersun-crème ingepakt? Check! Zomerinspectie voor de auto? Check! Tijdens de Nissan Zomer Meerwaarde Weken voert de Nissan-dealer een voordelige controle uit, zodat de auto klaar is voor de grote vakantie. De actieperiode loopt van 9 mei tot en met 13 augustus 2005.
Terwijl we ontspanning zoeken tijdens de grote vakantie, levert de auto juist een behoorlijke extra inspanning. Een volle kofferbak, lange reisafstanden en de zuidelijke zomerhitte vergen altijd meer van de auto dan de dagelijkse routine. Het is dan ook aan te bevelen om de auto een keer extra te laten controleren voordat de reis begint. De Nissan-dealer biedt daarom de komende maanden de zeer voordelige Vakantie-Klaar Inspectie aan. Voor slechts ⬠24,50 loopt hij de auto na op een groot aantal punten: de accu, de koppeling, de remmen, de schokdempers en de uitlaat worden geïnspecteerd, net als de ruitenwisserbladen, de banden en de V-snaar. Uiteraard kijkt hij ook naar de verlichting en alle vloeistoffen en vult als dat nodig mocht zijn bovendien gratis tot maximaal één liter olie bij.

Nissan Alarm Service
Een Nissan die op al deze punten in orde is, krijgt de Vakantie_Service_Card. De card geeft de houder ervan een geruststellend gevoel: Hij geeft namelijk tot 1 oktober 2005 recht op gratis hulp in heel Europa bij pech of een ongeval, via de Nissan Alarm Service die 24 uur per dag klaarstaat. Eventueel vergoedt Nissan zelfs de kosten van een overnachting of van vervangend vervoer in het buitenland.
Als de schade bij een Nissan-dealer hersteld wordt, krijgt de klant een vervangende auto. Wie ruitschade oploopt, ontvangt dankzij de Vakantie_Service_Card een tegemoetkoming van ⬠68 in de reparatiekosten of het eigen risico voor de verzekering, als deze bij de Nissan dealer wordt hersteld.
Er zijn extra redenen waarom een bezoek aan de Nissan-dealer nog meer de moeite waard is in de komende weken: de prachtige aanbiedingen voor artikelen als ruitenwisserbladen, accu's, de Airco-Frisbeurt, een mobiel Navman-navigatiesysteem en Twinny Load-fietsendragers. Kortom: al die dingen die typisch met de grote vakantie te maken hebben.

Gratis 5 minutencheck
De Nissan-dealer voert graag ook even de gratis 5 minutencheck uit. Een Nissan komt zo zelden voor onderhoud in de werkplaats, dat af en toe een vinger aan de pols wenselijk is om de conditie van de verbruiksonderdelen te controleren. De dealer checkt de conditie van de banden, de ruitenwisserbladen, de verlichting en het peil van olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. Gratis! Een bezoek aan de Nissan-dealer is altijd een goed idee.