RSM ERASMUS UNIVERSITY

The Financial Times classificeert RSM Erasmus University 8e

The Financial Times classificeert RSM Erasmus University Executive Education & Development 8e in Europa

Rotterdam, 17 mei 2005 - De Financial Times, 's werelds meest toonaangevende financiële krant, publiceerde gisteren de jaarlijkse Financial Times classificatie van internationale non-degree executive education programma's. RSM Erasmus University Executive Education & Development stijgt naar de 8e plaats in Europa en de 17e plaats in de wereld voor op-maat-gemaakte in-company programma's.

De totstandkoming van de classificatie voor op-maat-gemaakte bedrijfsprogramma's is gebaseerd op een combinatie van feedback van klanten van executive education en informatie verkregen via een vragenlijst verstuurd aan de deelnemende business schools.

Afgelopen maart en april, heeft de Financial Times telefonische interviews afgenomen met de top klanten van iedere school. Klanten worden gevraagd om scholen te waarderen op zaken als voorbereiding, programma ontwerp, onderwijs materialen, niveau van betrokken faculteit, nieuwe vaardigheden en kennis, follow-up, bereikte doelen, accommodatie en catering, faciliteiten en return-on-investment.

'De executive education markt is een zeer concurrerende markt geweest het afgelopen jaar en daarom streven we continue naar hechte, professionele klant-school werkrelaties. We zijn daarom in het bijzonder blij dat de Financial Times classificatie van dit jaar laat zien dat onze klanten onze programma's hoog waarderen met betrekking tot follow-up en continuering van onze samenwerking' zegt Anna Pehar, Directeur RSM Executive Education & Development.

De missie van de RSM Erasmus University is een vooraanstaande business school te zijn die het creëren, verspreiden en het zoveel mogelijk in de praktijk brengen van management kennis hoog in het vaandel heeft staan. De school anticipeert op toekomstige behoeftes van het internationale bedrijfsleven en beschouwt professionaliteit, eerlijkheid en teamgeest als vitale waarden.

RSM Executive Education & Development ontwerpt programma's in hechte samenwerking met klanten. Deze programma's hebben tot doel het verder ontwikkelen van kennis en kwaliteiten van managers en zijn sterk verweven met de bedrijfsstrategie en doelen.

Met grote klantgerichtheid, slaagt RSM Executive Education & Development erin om langdurige en intensieve klantenrelaties op te bouwen.
Meer informatie over RSM Erasmus University vindt men op www.rsm.nl

Contact:
Anna Pehar
Director RSM Executive Education & Development
Tel: 010 408 8737
Tel: +31 (0) 408 8737
E-mail: apehar@rsm.nl

Bas Schreiner
Communicatie & Media Relaties
Tel: 010 4081831
E-mail: bschreiner@rsm.nl

17 mei 05 10:28