Gemeente Dordrecht


Persbericht

In kader upgrading Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West Wethouder Van den Oever opent Rijdend Informatiepunt

Wethouder Ferdinand van den Oever van Economische Zaken& Grondbe-drijf heeft dinsdag het Rijdend Informatiepunt t.b.v. de upgrading van Dordtse Kil I, II en Amstelwijck - West geopend. De opening vond om 08.30 uur plaats op de kruising H.K. Onnesweg - Snelliusstraat. Het Rijdend Informatiepunt trekt van 17 t/m 20 mei over de bedrijventerreinen zodat alle bedrijven op maat geïnformeerd kunnen worden over de (tijdelijke) gevolgen van de upgrading. Er zijn tekeningen van de geplande werkzaamheden aanwezig. De verbeteringen betreffen onder meer de wegen, parkeerstroken, trottoirs en de groenvoorzieningen.

Bedrijven kunnen bij het Rijdend Informatiepunt ook eventuele aanpassingen voorstellen. Verder wordt er informatie verstrekt over de mogelijkheid om voordelig aan te sluiten op een breedbandverbinding (voor snel netwerk - of internetaansluiting).

De gemeente Dordrecht investeert in totaal ruim ¤ 6 miljoen in de openbare ruimte van deze oudere bedrijventerreinen. "We willen immers de kwaliteit verhogen en de levenscyclus verlengen," aldus wethouder van den Oever. De Provincie Zuid-Holland onderschrijft de plannen en heeft inmiddels ruim ¤ 1 miljoen beschikbaar gesteld. &nb!
sp;
Van den Oever verder:
7;We hebben de afgelopen anderhalf jaar samen heel veel werk verzet. De gemeente, DOV en SBBD hebben zeer intensief en constructief met elkaar samengewerkt. Er ligt dan ook een prima basis om de gewenste kwaliteitsslag te kunnen realiseren. Samen komen we tot het beste resultaat. "

Dordrecht, 17 mei 2005
Redactie
Leo den Otter
Communicatie

telefoon (078) 639 6989
email l.den.otter@dordrecht.nl
Informatie
De heer R. Schipper
Inrichting Stadsdelen
telefoon (078) 639 6526