Politie Groningen

Veel informatie in nieuwe Politiewijzer (17/05/05)

provincie Groningen 17-05-2005 - Deze week ontvangen alle inwoners van de provincie Groningen de Politiewijzer 2005/2006. In deze uitgave staat relevante informatie over de bereikbaarheid en dienstverlening van Regiopolitie Groningen. Ook een overzicht van buurt- en jeugdagenten, de openingstijden en de adressen van de politiebureaus staan vermeld in de Politiewijzer.

De politie is er voor de burger, maar kan de burger ook veel bijdragen aan zijn of haar veiligheid. In de Politiewijzer staat hoe u dat kunt doen. In Politiezaken van A tot Z komen themas aan de orde, variërend van (digitaal) aangifte doen, geluidsoverlast, huiselijk geweld, identificatieplicht, belangrijke telefoonnummers en de meterkastkaart voor als u met vakantie bent.

Geen Politiewijzer ontvangen?
Ook dit jaar wordt de Politiewijzer verspreid in een gesealde verpakking met reclamedrukwerk. Als mensen een Nee-Nee-sticker op de brievenbus hebben geplakt, ontvangen zij geen Politiewijzer. De Politiewijzer is ook op het internet te raadplegen:
www.politiewijzer.nl. Op de website van Regiopolitie Groningen, www.politie.nl/groningen, staat onder Uw wijk het meest actuele overzicht van buurtagenten. Op www.jeugdagent.nl kan via de postcode de jeugdagent worden gevonden. Belangstellenden kunnen alsnog een exemplaar halen bij het politiebureau in de buurt.