1e persbericht van dinsdag 17 mei

Eindhoven 17-05-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Rijbewijs ingenomen

Op de Fellenoord is dinsdagnacht om 2.25 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De politie zag dat hij zijn auto parkeerde en daarna hard weg rende, op de Fellenoord konden zij hem aanhouden. De politie had het vermoeden dat hij te veel gedronken had en wilde hem een blaastest afnemen. De man weigerde echter de blaastest te doen. Hij is meegenomen naar het bureau en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Bakel: Aanpak huiselijk geweld

Dinsdag rond 1.00 uur is in zijn woning een 49-jarige man uit Bakel aangehouden. Hij had kort daarvoor zijn 39-jarige vriendin mishandeld en de keel dichtgeknepen. De man is in het kader van de aanpak van huiselijk geweld ingesloten.

Heeze: Diefstal van bedrijventerrein

Tussen vrijdag 17.00 uur en dinsdag 6.30 uur werden vanaf een bedrijventerrein aan de Vondellaan 248 aluminium opzetstukken weggenomen. Het slot van de poort was doorgeknipt.

Neerkant: Mishandeling

Maandag rond 21.00 uur is aan de Moostdijk in Neerkant een 20-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij was betrokken bij een ruzie met een 20-jarige man uit Meijel. De Meijelnaar liep daarbij een flinke hoofdwond op mogelijk doordat er met glas geslagen is. De verdacht is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Waalre: Gasolie gestolen vanaf bedrijventerrein

Tussen zondag 0.00 uur en dinsdag 7.30 uur is er vanaf een bedrijventerrein aan de Broekweg 4000 liter gasolie weggenomen uit een zeecontainer. Daarnaast werden er diverse gereedschappen meegenomen uit containers. Het toegangshek werd geforceerd en de ruiten van de containers werden ingeslagen.