Ingezonden persbericht

DIS Europe BV neemt Cobweb over

Friesland trekt zuidwaarts

HEERENVEEN, 20050518 -- Dat de internetmarkt nog steeds volop in beweging is blijkt wel uit de meest recente overname van DIS Europe Group; Het Heerenveense bedrijf heeft er voor gezorgd dat de klanten van het noodlijdende Cobweb uit Geleen niet de dupe worden en gewoon hun internetverbinding blijven behouden alsmede hun emailadres. DIS Europe dochter, ISD Holland BV zal de hosting, colocatie en dialupdiensten overnemen, dochter Fiberworld BV zal alle breedbanddiensten overnemen. Belangrijkste voor ons is dat de klanten van Cobweb niets zullen merken van de overgang. Ze zullen in principe alleen een factuur ontvangen van een andere partij: Meldt directeur Harmen Dam.


Per onmiddellijk worden alle verbindingen overgenomen zodat de klant een naadloze overgang maakt en tevens kan gaan profiteren van de grootste newsserver van Nederland en natuurlijk voortaan ook veel voordeliger kan gaan telefoneren via de breedbandaansluiting: Vult Harry Dijkstra aan

De DIS Europe Group versterkt hiermee wederom haar positie in de markt en behoort inmiddels tot een van de meest toonaangevende leveranciers van ICT diensten van Nederland.