KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

27-4-2005

Bijeenkomst Nationaal Jeudgzeilplan wordt verplaatst naar 18 mei

Op donderdag 28 april aanstaande was er om 19.00 uur een bijeenkomst gepland waar het Nationaal Jeugdzeilplan zijn ideeën zou presenteren. Gebleken is dat door tijdproblemen maar een beperkt aantal
verenigingen op deze dag aanwezig kunnen zijn. Daarom is besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar 18 mei aanstaande. Verenigingen en personen die zich al hadden aangemeld worden persoonlijk op de hoogte gesteld van het verschuiven van de bijeenkomst.

Stichting Nationaal Jeugdzeilplan heeft als doel talentvolle jeugd te voorzien van goed materiaal en training. Het initiatief voor deze Stichting is ontstaan vanuit de Yngling klasse. Door een
samenwerkingsverband tussen de Stichting, de klassenorganisaties en het Watersportverbond is de bedoeling dat in de loop van dit jaar ook andere klassen aansluiten.

Niet alleen individuele zeilers kunnen deelnemen aan het Jeugdzeilplan maar ook verenigingen. In dat geval kan niet één zeilteam profiteren van de boot maar meerdere teams.

Op 18 mei zal er ook een bijeenkomst voor verenigingen en
klassenorganisaties zijn zodat een aantal zaken kunnen worden
gecombineerd. Daarnaast zal op deze bijeenkomst de nieuwe Yngling te zien zijn zoals deze aan de verenigingen beschikbaar wordt gesteld.

Wil uw vereniging zich aanmelden voor deze bijeenkomst of heeft u of uw vereniging interesse in het Nationaal Jeugdzeilplan dan kunt u contact opnemen met het Watersportverbond, tel: 030-6566550.

E-mailadres:info@watersportverbond.nl