Gemeente Urk

Bijeenkomst werkzaamheden Domineesweg 18 mei 2005

Informatiebijeenkomst wegwerkzaamheden Domineesweg - 18 mei 2005

Om de verkeersveiligheid en de verkeersafwikkeling te verbeteren gaat de provincie Flevoland de kruispunten Domineesweg A6 aanpakken. Aangezien de wegwerkzaamheden met name de bereikbaarheid van Urk beïnvloeden, organiseert de gemeente Urk in samenwerking met de provincie Flevoland op woensdag 18 mei 2005 een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden.

Woensdag 18 mei 2005 belegt de gemeente Urk in samenwerking met de provincie Flevoland van 17.00 tot 18.00 uur een informatiebijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis van Urk. De provincie licht hier de wegwerkzaamheden, afsluitingen en de tijdsplanning toe via een digitale presentatie en ondersteunende tekeningen. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De twee kruispunten van de Domineesweg met de op- en afritten van de A6 worden omgebouwd tot rotondes. De werkzaamheden tussen de Abtsweg en de Monnikenweg, starten in juni met het verleggen van kabels en leidingen en het uitvoeren van grondwerken. Na de bouwvakantie, naar verwachting in september, worden de werkzaamheden hervat. Vanaf die tijd past de provincie afsluitingen toe en ondervindt het verkeer meer hinder tijdens de uitvoering. De werkzaamheden worden naar verwachting voor de kerst van 2005 afgerond.