Gemeente Capelle a/d IJssel

Als een lopend vuurtje door de buurt

Hanny de Jong, opbouwwerker bij Bewonersondersteuning Capelle, nodigt de bewoners van de Wiekslag op woensdag 18 mei van 20.30 tot 21.30 uur uit voor de warme bijeenkomst Als een lopend vuurtje door de wijk op het basketbalveld bij de Wiekslag. Bewoners worden uitgenodigd om, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, te praten over de eigen woonbeleving in Schollevaar-Oost.

René Binnendijk, wethouder Middelwatering, Ineke Ruizing, wijkcontact functionaris, Hanny de Jong, opbouwwerker Middelwatering, Adrie Goedebuure, wijkagent, Ton Wink en/of Pasito Stroop, Com· Wonen, Rennick Sluis en/of Hugo Alspeer, Stichting Jongerenwerk Capelle en Huurdersvereniging de Wiekslag zijn allen uitgenodigd om alle verhalen, vragen en suggesties aan te horen. Deze bijeenkomst is dus een uitstekende gelegenheid om de direct betrokken professionals te ontmoeten.

Het doel van deze bijeenkomsten is de bewoners de gelegenheid te bieden om een laagdrempelig gesprek aan te gaan met gemeente, politie, jongerenwerk, opbouwwerk en sociale huurvereniging. De avonden zullen niet alleen over problemen en wensen gaan, maar vooral in het teken van gezelligheid staan. De gesprekken zullen rond een aantal vuurtjes plaatsvinden en natuurlijk zal er koffie en wat lekkers aanwezig zijn.

Voor vragen of meer informatie over het opbouwwerk kunt u contact opnemen met Hanny de Jong, telefoon 010-4519755.