Gemeente Goes

Persbericht

Werkzaamheden nieuwe rotondes

Aannemingsbedrijf BAM Wegen b.v. te Bergen op Zoom is begonnen met de uitvoering van de laatste fase van het werk aanleg rotonde Nansenplein (A. Fokkerstraat) en Noordoostplein (Ringbaan Oost, kruispunt Noordhoeklaan en Louise de Colignylaan). Op beide rotondes zal op dinsdag 17 en woensdag 18 mei aan de zuidzijde van de weg worden geasfalteerd. De bestaande omleidingroutes zullen gedurende de uitvoering gehandhaafd blijven.

In de nacht van woensdag 18 mei op donderdag 19 mei wordt tussen 19.00 uur `s avonds en 6.00 uur de volgende morgen de rotonde Noordoostplein voorzien van een nieuwe asfalttoplaag. Voor deze werkzaamheden zullen de toeleidende wegen naar de rotonde in beide richtingen deze nacht voor alle verkeer worden afgesloten.

Gedurende de uitvoering van deze werkzaamheden zal het verkeer komende vanaf de N256, Goes in, via de Albert Joachimikade, 's Heer Elsdorpweg en de Oranjeweg worden omgeleid. Voor het verkeer komende vanaf de Oranjeweg richting Noordhoek zal de bestaande omleidingsroute gehandhaafd blijven

Het is de bedoeling dat op vrijdag 27 mei de rotonde Nansenplein voor alle verkeer wordt opengesteld. De rotonde wordt daarom voorzien van een tijdelijke wegenmarkeringsbelijning. In september van dit jaar zal de rotonde gedurende één nacht worden afgesloten en zal de definitieve asfalttoplaag worden aangebracht. De rotonde Noordoostplein zal vanaf
1 juni a.s. voor alle verkeer worden opengesteld. Na de openstelling zullen op deze rotonde nog afrondende werkzaamheden plaats vinden.