Binnensticht 11.30 uur

Utrecht 18-05-2005 - Nieuwsberichten district Binnsticht

Poging brandstichting

ZEIST- Op dinsdagochtend werd een man aangehouden nadat hij gepoogd had brand te stichten bij een woning. Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding dat een 54-jarige man uit Zeist met brandbaar vloeistof een woning in brand wilde steken aan de Promenade. De 32-jarige bewoner wees de man aan als verdachte. De 54-jarige man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Waarom de man brand wilde stichten is onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Snelheidscontrole

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op de Traaij werd op dinsdagmiddag 9 bekeuring voor het niet juist gebruiken van de blauwe schijf.

Valse naam

ZEIST- Op de Lageweg werd woensdagochtend een vrouw aangehouden omdat ze een valse naam had opgegeven. Omstreeks 02.00 uur zagen surveillerende agenten een 50-jarige vrouw uit Rotterdam lopen over de Lageweg. De vrouw liep hier met een kruiwagen met hierop lege kratten bier. De agenten vonden het tijdstip waarop de vrouw hiermee liep wat vreemd en ze werd gecontroleerd. De vrouw gaf haar naam op maar na onderzoek bleek deze vals te zijn. Zij werd aangehouden en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Het is nog onbekend of de kratten van diefstal afkomstig zijn.