Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 18-05-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Kerfstok

BAARN- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij nog veel bekeuringen had openstaan. Omstreeks 01.10 uur werd een 34-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op Amsterdamsestraatweg. Hij bleek nog 10 bekeuringen te hebben openstaan van 1269 euro. De man kon dit niet betalen en werd ingesloten totdat het bedrag is betaald.

Mislukte beroving?

SOEST- Op maandagavond 16 mei werd een man bijna slachtoffer van een beroving. Omstreeks 22.00 uur liep een 57-jarige man uit Soest naar zijn auto op de Di Lassostraat. Plotseling kwamen er drie mannen op hem afrennen. De man wist nog wel in te stappen en door de mannen werd het portier opengetrokken. De 57-jarige man wist toch de deur te sluiten en hard weg te rijden. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland noord; 0900-8844.

Gebroken

SOEST- Op woensdagochtend raakte een motorrijder gewond. Omstreeks 02.00 uur reed een 46-jarige man uit Soest over de Soesterbergsestraat. De man raakte op een gegeven moment van de weg en kwam met zijn been tegen een boom aan. Hij raakte hierdoor gewond en kon via zijn mobiele telefoon hulp inschakelen. De man bleek een gebroken been te hebben en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Mogelijk dat hij alcohol had gedronken en van hem werd bloed afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen of hij teveel alcohol had gedronken.