Eemland zuid 11.30 uur

Utrecht 18-05-2005 - Nieuwsberichten Eemland zuid

Detector

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werden in het district Eemland zuid drie detectoren ingenomen. Door een onopvallende politieauto werd gesurveilleerd en apparatuur in deze auto reageert op detectoren in de passerende autos. In totaal werden op de locaties Zielhorsterlaan, Rijksweg A 28 en de Stadring 3 radardetectoren inbeslaggenomen. Tegen de automobilisten is proces-verbaal opgemaakt.

Val van motorfiets

WOUDENBERG- Op dinsdagavond raakte een motorrijder gewond na een val. Omstreeks 22.00 uur reed een motorrijder (geg.onb.)over de Frans Halslaan. In een bocht schrok hij vermoedelijk van een tegenligger, verloor de macht over het stuur en kwam ten val. Door deze valpartij raakte hij lichtgewond en werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 00.30 uur werd de 25-jarige automobilist uit Amersfoort gecontroleerd op de Weverssingel. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 240 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bedreiger aangehouden
AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werd een lastige man aangehouden. Omstreeks 11.25 uur kreeg de politie de melding dat een 44-jarige man uit Amersfoort een bedreiging had geuit naar een 23-jarige man uit Amersfoort in een inloophuis aan de Muurhuizen. Toen de agenten ter plaatse kwamen was de man al vertrokken. Door bikers werd naar hem uitkeken en hij werd gesignaleerd op de Stovestraat. De man werd aangesproken maar wilde totaal niet meewerken en gaf zelfs een klap tegen een agent. De agent bespoot de man vervolgens met pepperspray en na een korte worsteling kon hij worden aangehouden. Hij werd ingesloten voor verhoor.