easyJet

easyJet introduceert online boeken voor groepen

easyJet, Europa's toonaangevende voordelige vliegtuigmaatschappij, heeft aangekondigd de online boekingsmogelijkheden verder uit te breiden. Boeken is nu nog eenvoudiger dankzij de nieuwe mogelijkheid voor het online boeken van groepen.

Vanaf nu kan in één keer een groepsvlucht voor maximaal veertig passagiers worden geboekt. Zo kunnen passagiers die een groepsvlucht willen boeken:

* Aan het begin van de boeking de totaalprijs bepalen;
* Het gemiddelde tarief per persoon bekijken;
* Het totale aantal benodigde stoelen zeker stellen;
* In één transactie de reservering en de betaling verwerken

Consumenten willen steeds vaker reizen organiseren voor grote groepen passagiers, bijvoorbeeld voor een conferentie, zakenreis, sportevenement, reünie, vakantie met vrienden en familie of vrijgezellenfeest.

Net als individuele zakelijke en particuliere reizigers die vanwege het voordeel en de flexibiliteit van de vele online aanbiedingen liever een losse vlucht boeken, kunnen nu ook mensen die een groepsreis boeken afzien van een combinatie van reis en verblijf en kiezen voor de welbekende voordelige vluchten van easyJet.

© 1997-2004 easyJet airline company ltd. All rights reservedeasyJet.com beleid m.b.t. gebruik van de site | Privacybeleid